Inici Entrevistes (1/10) URBANISME. Què s’ha de fer amb la connexió Canigó-Almogàvers?

(1/10) URBANISME. Què s’ha de fer amb la connexió Canigó-Almogàvers?

2304

PSC Llagostera: Urbanitzar-ho, amb aparcament i un parc central.

 

 

ERC Llagostera: Abans que res la primera actuació ha de ser mantenir la zona amb uns mínims de neteja i seguretat. La connexió Canigó-Almogàvers és un dels reptes no resolts a Llagostera. És un sector prioritari, al centre del poble, que ens dotarà de zones d’equipaments i ens oferirà una zona d’aparcament necessari per impulsar el comerç del poble. A més de resoldre, en part, la problemàtica de la viabilitat a Llagostera. Cal trobar de manera consensuada, la solució definitiva que desencalli el tema.

CUP-Alternativa per Llagostera: Entenem que ja és hora d’impulsar sense excuses una connexió absolutament necessària. Però també que la solució no pot ser en precari, especialment si comporta un alt cost econòmic. Cal analitzar i plantejar una solució definitiva, modificant, si cal, el planejament. I fer-ho a través d’un procés obert i participatiu, avaluant tant els aspectes relacionats amb la mobilitat com el sentit i els usos d’un espai que ofereix moltes possibilitats i que no pot ser simplement de trànsit.

Junts per Llagostera: Volem connectar el poble amb la gent que hi viu. La passarel·la del carrer Canigó seria el primer pas per fer aquesta connexió, prioritzant els vianants i l’ús de la bicicleta. Aquesta solució també permet repensar la urbanització d’aquell sector, que ha de ser viable econòmicament i urbanísticament, tant per als veïns com per a la resta del poble.