Inici Entrevistes (6/10) CULTURA i ESPORTS. Quines mesures es preveuen per a l’impuls de...

(6/10) CULTURA i ESPORTS. Quines mesures es preveuen per a l’impuls de les entitats culturals, socials i esportives?

1776
Pavelló Josep Mir.

ERC Llagostera: La força de les entitats a Llagostera és inqüestionable. Cal recuperar el Consell d’Entitats com a espai de participació, trobada i cooperació entre les diferents entitats del poble. Cal recuperar també el funcionament del Patronat d’Esports. La manca d’espais i d’instal·lacions obliga a arribar a acords per optimitzar els recursos. Volem acordar uns criteris per atorgar els ajuts a les entitats, tant culturals i socials com esportives, per transparència i evitar greuges discriminatoris.

Ciudadanos Llagostera: Incluiremos a Llagostera en el calendario de competiciones del más alto nivel. Fomentaremos la formacion de adultos. Fomentaremos la enseñanza y la práctica de la música y la danza.

 

CUP-Alternativa per Llagostera: Cal afavorir i facilitar l’associacionisme i els clubs esportius perquè fan una funció social cohesionadora. Ho farem establint criteris clars, objectius i transparents que determinin les subvencions municipals premiant el retorn col·lectiu. Les fires han de donar visibilitat a aquests ens, fent que en siguin més beneficiaris: per això, volem recuperar la Fira d’Entitats. Finalment, una bona comunicació amb l’Ajuntament ha de ser la base per crear una xarxa col·laborativa d’entitats i clubs.

Junts per Llagostera: La millor ajuda que es pot donar a les entitats és facilitar que puguin treballar de forma independent perquè no es perdi l’essència del voluntariat i la seva autonomia. Continuarem al costat de les entitats, com hem fet sempre. Pel que fa a l’esport, seguirem apostant per tenir unes infraestructures que en permetin la pràctica i buscant solucions a les necessitats de manca d’equipaments. Apostarem per renovar la gespa artificial del camp de futbol i treballarem per solucionar la manca d’espais. Fer promeses és senzill, el que val és fer-les realitat. La nostra trajectòria ens avala.

PSC Llagostera: Volem que les entitats disposin d’un local on poder emmagatzemar el seu material i reunir-se, un punt de trobada on poder fer treballs cooperatius entre diferents entitats per a la millora de totes. Potenciar el cinema tot l’any. Potenciar l’esport amb un carril bici interurbà i la millora en indicatius e incorporant codi QR per marcar totes les rutes tant a peu com amb bicicleta que ens envolten, millores a les instal·lacions esportives, crear un club de hoquei i un de vòlei.