Inici Entrevistes (8/10) JOVENTUT. Com fomentareu la inserció laboral del jovent?

(8/10) JOVENTUT. Com fomentareu la inserció laboral del jovent?

1919

CUP-Alternativa per Llagostera: Cal consolidar i ampliar l’oferta formativa existent per part de l’Ajuntament. Donarem suport a l’INS en l’aposta per oferir FP. Alhora, volem recuperar l’Escola Taller i aprofitar els oficis i coneixements presents al poble, reforçant així —i garantint la continuïtat— d’activitats econòmiques ja existents —especialment les de més interès social, ecològic o cultural. Per altra banda, cal crear ocupació: Farem un viver d’empreses, impulsarem el cooperativisme i donarem suport al treball autònom.

Junts per Llagostera: Amb la formació i el suport de la borsa de treball. La formació és un element bàsic i és una de les prioritats del nostre programa. Mantindrem els cursos de formació ocupacional, la borsa de treball, els programes formatius per a joves com el PTT, el programa Reaprèn, el Reforça’t i el projecte Llagostera 3.0, fonamental per democratitzar l’accés a la tecnologia. Cal fomentar l’ús de la tecnologia i posar-la a l’abast de la gent.

PSC Llagostera: Realitzar un viver d’empresa juntament amb coworking, donat l’oportunitat de ser emprenedors.

 

ERC Llagostera: Al nostre programa plantegem un Pla Educatiu Local, que ha de ser el full de ruta de la política educativa. Un cop els agents educatius i econòmics, a través d’aquest Pla, analitzin les necessitats formatives dels nostres joves, caldrà reclamar a les administracions superiors una formació professional que tingui en compte aquestes necessitats de personal. Evidentment, com a ajuntament també promocionarem la formació dels nostres joves tenim en compte aquestes necessitats detectades.

Ciudadanos Llagostera: La palabra clave es la movilidad y la conexión con las zonas generadoras de empleo, tanto dentro como fuera Llagostera, conexión con universidades y facilidades de transporte, desde el consistorio apoyaremos todas las medidas encaminadas en esta dirección.