Inici General Àlex Maqueda, candidat socialista a l’alcaldia de Llagostera en les properes eleccions...

Àlex Maqueda, candidat socialista a l’alcaldia de Llagostera en les properes eleccions municipals

1968

Els PSC torna a presentar candidatura a les eleccions municipals després d’un parèntesi de 8 anys

Àlex Maqueda Moreno serà el candidat socialista a l’alcaldia de Llagostera en les properes eleccions municipals del 26 de maig. El PSC torna així a presentar candidatura a les eleccions municipals a Llagostera, després d’un parèntesi de 8 anys. En el seu acte de presentació ahir, al local de La Caixa, el candidat va rebre el suport de la candidata de Girona, Sílvia Paneque.

Maqueda, nascut a Llagostera, té 38 anys i té una discapacitat com a conseqüència d’un accident que va patir fa 10 anys. Va ser el president de l’Associació de Famílies d’Alumnes de les llars d’infants de Llagostera durant dos anys i actualment és membre de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola dels seus fills. Recentment s’ha incorporat a la colla gegantera de Llagostera.

El candidat va manifestar ahir la seva satisfacció per poder presentar-se com a candidat. “Que el PSC estigui present a les eleccions municipals de Llagostera és una necessitat democràtica. tothom ha de poder votar aquella opció que més el convenci”, va afirmar Maqueda. “Crec que moltes vegades és important que no hi hagi una majoria absolutíssima que pugui fer i desfer al seu parer. Tothom té dret a ser escoltat i hem de tenir sempre present que un ajuntament sense el poble no és ningú”, va afegir.

El candidat va desgranar alguns dels punts que considera prioritaris del seu programa, com ara l’habitatge social, la promoció d’activitats perquè la gent es quedi al poble i per atreure visitants,  l’arranjament del Passeig, crear zones d’aparcament properes al centre, mantenir obertes les 2 llars municipals i posar en marxa agents cívics.

Per la seva banda, Sílvia Paneque va mostrar la seva satisfacció per tornar a presentar candidatura a Llagostera i va assegurar sentir-se molt “contenta i segura amb l’aposta per Àlex Maqueda”. La candidata a l’alcaldia de Girona ha recordat l’estret vincle entre el PSC i el municipalisme. “Durant els darrers 40 anys el PSC ha estat sempre en la mateixa posició, al servei de la defensa de les persones i en la defensa de les persones, la política més útil és la més propera i, per tant, la municipal”, va explicar. Paneque va expressar també el seu convenciment que el PSC creixerà arreu en les properes eleccions municipals i que també el traurà “un molt bon resultat a Llagostera”.