Inici Entrevistes (10/10) LLAGOSTERA. Què ha de posar Llagostera al mapa?

(10/10) LLAGOSTERA. Què ha de posar Llagostera al mapa?

2446

PSC Llagostera: Ser poble turístic, potenciant el turisme rural, gastronòmic i arquitectònic. Realitzant festes que cridin a venir gent a visitar Llagostera i veure què hi tenim.

 

ERC Llagostera: L’entorn natural, cultural i històric són aspectes que ajuden a fer de Llagostera un poble singular. Cal treballar per visualitzar-ho. A més, Llagostera ha de ser referent pel que fa a la seva vida associativa, cultural i esportiva, i ser un poble obert on el visitant es senti acollit, amb una bona oferta turística i gastronòmica. La Fira del Bolet ha estat i ha de continuar essent un referent entre les principals fires que s’organitzen a Catalunya.

Ciudadanos Llagostera: La pregunta es muy buena y tiene una explicación. Qué han hecho los anteriores gobiernos municipales y la oposición para que tengamos que preguntárnoslo? La respuesta es que se han mantenido a resguardo de una zona de confort con falta de ambición y proyección malgastando dinero y energías en mantener un municipio tan importante en una confrontación en la que poco tiene que ganar y mucho que perder.

CUP-Alternativa per Llagostera: La significació de Llagostera no té sentit per ella mateixa sinó en funció de quin és el seu caràcter. Aquest és justament un dels riscos. S’ha d’evitar la mercantilització del poble així com les activitats i les inversions que no afectin positivament la vida de la gent. Els nostres horitzons són clars. Llagostera ha d’esdevenir la millor possibilitat d’ella mateixa i quan la gent la situï al mapa ho ha de fer pensant en un poble socialment just, ric culturalment, inclusiu, feminista i pròsper.

Junts per Catalunya: L’atractiu del seu patrimoni històric, patrimonial i paisatgístic, i l’aposta per la tecnologia com un element de diferenciació i valor afegit. Som la porta de la Costa Brava i comptem amb un entorn natural privilegiat. L’ús de la tecnologia permet noves formes de treball i d’ocupació amb valor afegit que fan possible viure i treballar al poble. Això pot atraure a gent jove a Llagostera i retenir el talent dels joves que ara han de marxar a poblacions més grans. La col·laboració que hem iniciat amb la UdG obre la porta a moltes possibilitats.