Inici Política i Societat Ple de gener de 2021

Ple de gener de 2021

1034

El primer ple del nou any, que acabem d’iniciar, voldríem destacar un acord de tots els grups amb representació política al municipi, un acord per apostar amb un projecte educatiu ambiciós.

L’adhesió a Educació 360, un projecte a llarg termini que romandrà al llarg d’aquesta legislatura i properes, pel fet que tots els grups hi apostem amb força perquè sigui una realitat.

Una educació que no només es quedi a les escoles, que sigui molt més extensiva, més transversal, més equitativa i universal. Una educació sense discriminació social, cultural i hem de treballar per ampliar una connexió amb l’entorn, les entitats, l’esport, el lleure i tota mena d’extraescolars. On Llagostera és afortunadament molt rica en diversitat i plena d’oportunitats d’aprenentatge col·lectiu.

Una educació on els infants i joves disposin d’una educació a temps complet, educació comunitària i inclusiva amb igualtat d’oportunitats. On s’impliquin diferents agents que esperem que tingui bona recepció al municipi, perquè hi creiem amb aquest gran projecte i hi apostem fortament.

També voldríem destacar una moció presentada pel govern que vàrem aprovar, evidentment. Una moció en referència als talls de subministrament elèctric, d’aigua i les problemàtiques contínues que fa massa temps que es venen donant a les urbanitzacions Selva Brava i Font Bona.

Com a Ajuntament hem de vetllar pel benestar dels nostres veïns i veïnes, sigui la condició de les urbanitzacions, recepcionades o no. Per començar hi viuen persones que tenen el dret a viure dignament, amb uns recursos essencials; com són l’aigua potable i l’energia elèctrica, això és impepinable. I el que no podem com a administració és deixar que empreses milionàries com Endesa i Rec Madral facin com si no passés res.
Amb les problemàtiques que fa molt, massa temps que duren, hem de reclamar a les empreses esmentades i a la Generalitat que facin la seva feina i trobin solucions de forma immediata.

No pot ser que continuïn amb talls de subministrament a la mínima, quan hi ha un augment de demanda d’electricitat, com ara en èpoques de fred. I pel que fa a rec madral, el mateix, fuites que es reparen d’aquella manera, rases amb acabaments sense cap mena de mirament, canonades abandonades de fa anys, un dipòsit en desús, malmès i allà segueix sense cap mena de solució.

Volem solucions i prou marejar als veïns amb excuses… Que inverteixin, que destinin recursos a millorar i no només es dediquin a cobrar mes a mes…