Inici Cultura PASSAPORT LECTOR per viatjar sense sortir de casa

PASSAPORT LECTOR per viatjar sense sortir de casa

2895

Aquest estiu hem proposat als nens de Llagostera viatjar amb el Passaport Lector, sense necessitat de sortir de casa, fer cues, marejar-se o haver de fer i desfer maletes.

Només calia venir al centre i demanar-lo. Amb aquest document, ja estaven preparats per fer cinc viatges amb cinc llibres escollits per ells lliurement d’entre tots els que hi ha a la secció infantil i juvenil de la Biblioteca.

Els llibres escollits s’havien d’ensenyar a les bibliotecàries perquè n’apuntessin els seus títols. Cada cop que s’acabava un llibre, s’omplia un petit formulari amb algunes preguntes sobre la lectura i s’anava a la Biblioteca perquè la pàgina fos segellada i s’apuntés el següent títol, i així fins a cinc vegades.

A aquesta activitat s’hi van apuntar 16 nens i nenes, i vuit d’ells han aconseguit emplenar totes les pàgines del passaport. Aquests vuit passaports lectors han participat en el sorteig d’un regal.

Esperem que amb aquesta iniciativa, aquests nois i noies hagin pogut viatjar amb una de les qualitats més notables de l’ésser humà: la imaginació i una de les seves més excepcionals capacitats: la lectura. Mirem sempre d’alimentar-les!