Inici Política i Societat Mica en mica anem recuperant la normalitat

Mica en mica anem recuperant la normalitat

1028

Aquest darrer ple ja ha pogut ser presencial per part dels representants polítics al consistori i amb públic, amb les limitacions d’aforament establertes.
Però en el nostre cas no va ser possible assistir-hi, pel fet que el nostre regidor en representació al consistori no es trobava en condicions físiques adequades, a causa del fet que feia uns dies que estava malalt amb l’agreujament per la vacuna rebuda la mateixa tarda del dimarts, res que no s’hagi solucionat amb uns dies de descans i analgèsic. I parlant de la vacuna no volem deixar de recomanar que tothom es vacuni contra la covid-19, entre tots posarem fi a la pandèmia i sobretot gràcies a la sanitat pública, que segueix al peu del canó en el dia a dia, vetllant i cuidant per tots i totes.

Parlant de serveis públics, en aquest darrer ple es va aprovar l’adhesió a l’AMAP (Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública).
Una adhesió que els Socialistes hem reclamat en més d’una ocasió al govern d’ERC i CUP-ALL, tenim la certesa que ens servirà per poder millorar la qualitat del servei, millorar preus… un assessorament que ens hagués sigut molt útil a l’hora de la darrera puja de l’aigua a tota Llagostera, amb una auditoria per part de l’AMAP i no només disposar de la informació que ens va facilitar l’empresa concessionària Aqualia, amb la qual cal fer esment que encara ens queden deu anys amb ella.
On l’aigua és un bé necessari per a tothom que ha de poder arribar a tothom, ser amb preu accessible i de qualitat.

Hem d’apostar perquè ben gestionats els serveis públics són sinònim de qualitat, proximitat i preu just per a i de tothom.

Un punt a comentar és la proposta per modificar el nivell i assignar el complement específic de la plaça d’intervenció, que a final d’any quedarà descoberta per la persona que en du a terme les tasques actualment. Una figura que s’ha equiparat econòmicament a la de secretaria, pel fet que són dos figures de rellevant importància en els ajuntaments, i malauradament són dues figures que en l’actualitat flaquegen a molts ajuntaments com és el nostre cas, a Llagostera. Hi ha molta demanda i poca oferta de personal qualificat com a intervenció, sercretaria i TAG. Amb tot això, tots sabem que comporta oferir un sou que sigui atractiu per no haver d’anar trampejant com fins ara.

Per la no assistència per part del nostre grup municipal es va quedar sobre la taula una moció per la implantació d’una fira del medi ambient a Llagostera, que esperem poder debatre el proper ple del mes de Juliol.

També es va presentar la moció conjunta que es presenta cada any pel Correllengua a Llagostera i als diferents ajuntaments dels territoris de parla Catalana. I una altra per part dels grups JuntsxLL amb la col·laboració final del CUP-ALL sobre la protecció del patrimoni local.