Inici General Comentari del ple de maig de 2022

Comentari del ple de maig de 2022

632

Enguany després de tres anys d’aquesta legislatura, finalment Llagostera tindrà festa Major i no voldríem iniciar aquestes línies sense desitjar una molt bona Festa Major a totes i a tots, poder gaudir d’una de les festes que més poble fa, amb més cohesió social, cultural, activitats per a totes les edats, etc.
L’efectivitat de les vacunes, les bones dades i el bon temps ens acompanyaran a poder-la gaudir amb més ganes que mai, poder recuperar la normalitat.
Recuperant la normalitat crèiem que es recuperarien les activitats d’estiu per infants gestionades per l’Ajuntament, però la realitat és molt diferent, amb canvis de criteri per part del govern, aquest estiu el mes d’agost els infants de Llagostera no disposaran de casals d’estius gestionats per l’Ajuntament ni directe ni indirectament.
El govern en la contínua improvisació, ha descartat en últim moment no realitzar casals a l’agost, perquè segons la regidora d’educació i esports, la població de Llagostera no té la necessitat d’aquest servei, ja disposen d’altres activitats i no s’oferirà com bé s’ha estat realitzant els darrers anys i amb plena pandèmia on les famílies i tothom érem a l’expectativa de l’evolució de la pandèmia.
La normalitat torna amb manca de serveis, i canvis de criteri continu.

I amb aquest canvi de criteri voldríem d’anunciar novament que no hi hagi un camí clar cap als animals que malauradament acaben malalts, ferits, etc. on a inicis del mandat i en diferents pressupostos es va apostar per un refugi per gats, després es va canviar la idea per un nucli zoològic perquè la normativa és més flexible i no tan exigent per poder-lo tirar endavant. I ara resulta que es queda en un calaix a l’espera d’arribar a acords amb quina entitat se’n farà càrrec.
Els continus canvis de criteri i improvisació ens deixen clara una cosa, que no sabem cap on anem i continuem sense saber cap on caminem.
Com bé deia Antonio Machado “caminante, no hay camino, se hace camino al andar”.