Inici General Bona festa major!

Bona festa major!

654

El darrer ple corresponent al mes de maig va ser de tràmit, amb força propostes de caire tècnic o de procediment administratiu, però de poc contingut polític. Pràcticament tots els punts de l’ordre del dia van ser aprovats per unanimitat de tots els grups polítics, sense cap aspecte remarcable.

És per aquest motiu que volem aprofitar aquest espai per celebrar amb tota la ciutadania de Llagostera que per fi, després d’un parèntesi de 2 anys marcats per la pandèmia de la Covid-19, podrem gaudir d’una Festa Major amb absoluta normalitat.

Creiem molt necessari en primer lloc agrair la feina de tot el personal de l’Ajuntament implicat en la seva organització, especialment el personal de Cultura i Festes. També volem fer esment a la importantíssima feina que es fa des de les entitats, amb una repercussió directa sobre el programa d’activitats de la Festa Major que està farcit d’iniciatives organitzades des del ric teixit associatiu del nostre poble.

Aquest teixit associatiu propi de Llagostera també ha patit greus limitacions, imposades per la pandèmia. Dos anys després, poder comprovar que malgrat totes les dificultats el poble segueix tan viu, ens il·lusiona i ens enorgulleix. Sempre hem cregut important reivindicar el sentiment de pertinença al poble, i a la comunitat que representa, com a fet diferencial respecte de la vida a les ciutats o de la massificació turística que ens són tan properes.

La Festa Major, lloc de trobada, és un marc ideal per compartir estones i converses. I res millor per mantenir la riquesa de la vida en comú al poble, que participar en les variades activitats que se’ns ofereixen durant aquests propers dies.  Podrem així celebrar d’una manera simbòlica el retorn a la vella normalitat, que tant hem trobat a faltar aquests darrers dos anys.

Ara que venen dies de gran activitat als nostres carrers i places, convertim aquesta Festa Major en un oasi de respecte, concòrdia i estima pel poble i la seva gent. Ens ho mereixem! Bona Festa Major.