Inici General Comunicat d’acord de govern entre ERC i CUP-Alternativa per Llagostera per a...

Comunicat d’acord de govern entre ERC i CUP-Alternativa per Llagostera per a l’ajuntament de Llagostera per al mandat 2019-2023.

2027

La secció local d’ERC i la confluència municipalista CUP-ALTERNATIVA per Llagostera han arribat a un acord de Govern a Llagostera per al proper mandat 2019-2023 a partir dels següents principis:

1. Els resultats de les passades eleccions municipals expressen la voluntat de la ciutadania de capgirar l’àmplia majoria que en els tres darrers mandats ha governat Llagostera i anuncien la possibilitat de conformar un govern plural i d’esquerres, amb voluntat de ruptura amb el règim del 1978 i per la construcció de la República Catalana.

2. Aquesta nova etapa política a Llagostera es basarà en una acció de govern fonamentada en la proximitat, l’accessibilitat, la transparència, la participació i el diàleg obert, constructiu i respectuós amb la resta de formacions polítiques.

3. L’acord de govern es basa en les àmplies coincidències dels programes municipals de les dues formacions signants i en les complicitats trenades a partir dels consensos a l’entorn de les prioritats i mesures polítiques que cal impulsar durant el mandat.

4. L’acord de govern es fonamenta en el compromís i lleialtat amb un projecte comú per a Llagostera, però també en la pluralitat i en la preservació dels espais polítics de cada formació.

5. L’acord contempla el compromís d’una acció de govern que quedarà definida en un programa de govern acordat entre totes dues formacions a l’inici del mandat 2019-2023 i previ a l’aprovació del cartipàs municipal.

Aquest acord de govern suposa investir Antoni Navarro Robledo com a Alcalde de Llagostera per al mandat 2019-2023 i un repartiment equilibrat de les responsabilitats de govern entre ERC i CUP-ALL que es materialitzaran en el cartipàs municipal de què es donarà compte en el primer ple municipal del nou mandat. Igualment, ambdues formacions polítiques redactaran un pla de govern conjunt per als propers 4 anys. Finalment, es crearà una comissió de seguiment paritària que vetlli pel bon funcionament dels acords signats.

Llagostera, a 10 de juny de 2019