Inici Cultura La colla gegantera us convida a participar de les activitats d’aquest 2018

La colla gegantera us convida a participar de les activitats d’aquest 2018

3000

La Colla Gegantera de Llagostera realitzarà un mínim d’onze sortides fora del poble per portar els nostres gegants per totes les comarques gironines aquest any 2018.

Aquest any i per primera vegada la Colla també es desplaçarà fins a l’Arboç el dia 1 de juliol en aquesta ocasió per participar a la trobada de Capgrossos de la fàbrica Ingenio. Aquesta fàbrica ha construït gegants i capgrossos durant molts d’anys que ara són per tot Catalunya i alguns també més lluny. Serà una gran trobada, com va ser l’any passat la Trobada de gegants Ingenio que es va fer a Sant Andreu Comtal i a la qual també hi vam assistir.

Des d’aquí us volem convidar a tots a apropar-vos a la Colla Gegantera on podreu trobar gent de totes les edats que cada dissabte a la tarda assagen a l’antic Escorxador de Llagostera. Tocar el tabal, tocar la gralla, portar gegants i capgrossos són les coses que podreu aprendre. I tots junts anar a trobades a Festes Majors des de l’abril fins a l’octubre aproximadament. Aquest any 11 pobles diferents: Celrà, Breda, Santa Eugènia de Girona, Calonge, Salt, Castelló, l’Escala, Vidreres, Vilobí i Caldes. A més de la Festa Major de Llagostera i fires com la del Batre o del Bolet. Aquestes són algunes de les coses que passen a la Colla i a part podrem passar molt bones estones tots junts.

L’Eleina de Ridaura i en Zenó de Montagut us desitgen molt bona Festa Major i molt bon estiu.

Per contactar amb nosaltres ho podeu fer per whatsapp al telèfon 699021843 o al facebook.