Inici General El Jovent Republicà, present a Llagostera

El Jovent Republicà, present a Llagostera

2410

El dia 2 d’abril vam presentar la secció del Jovent Republicà de Llagostera, un grup que volem canalitzar la força de la joventut cap a la consecució dels nostres ideals com a poble i com a país.

El Jovent Republicà és l’organització política del jovent independentista, una xarxa de joves d’arreu dels Països Catalans que vol conscienciar i mobilitzar el jovent del territori català. Creiem que el punt de rebel•lia, de força i de convicció en les nostres idees és necessari per construir un país millor.

La implicació amb la mobilització que es va generar al voltant de l’1 d’octubre del 2017 ens va impulsar a vincular-nos amb el grup d’Esquerra de Llagostera, que vèiem involucrat en totes les reivindicacions per la independència de Catalunya i per la llibertat dels nostres presos polítics. Certament no han estat els únics, però sempre hi han sigut, i sovint han liderat les accions.

El Jovent Republicà de Llagostera està vinculat, doncs, amb la Secció Local d’Esquerra. I ens sentim molt còmodes treballant conjuntament. No ens sentim “aprenents” en l’àmbit de la política, sinó partícips en el treball que com a secció local es realitza. Moltes vegades als joves se’ns retalla la participació, amb aquell imaginari de “encara no teniu prou experiència”,  “jo abans també ho pensava”. En resum, som productes del demà, i el que hem de fer és aprendre i escoltar.

Tots sabem que els problemes del jovent no són específics nostres, sinó compartits amb la resta de la població. Els problemes d’habitatge són també nostres, les festes també són per a nosaltres, ens preocupa el medi ambient tant com a la resta, també tenim joves entre els nouvinguts amb qui tenim el repte de crear un món multicultural, ens preocupa la nul•la política que l’estat fa amb els refugiats…

La nostra implicació amb el grup d’Esquerra de Llagostera és tant estreta que som nosaltres qui encetem una sèrie de vídeos anomenats “ERC Llagostera, estem preparats”. Com podreu veure, hi haurà diferents membres del grup i de la llista que explicaran quines propostes tenim pel poble. L’Aniol Vinyoles i la Jana Font són els encarregats d’explicar de què tracta el jovent republicà i quina són les nostres preocupacions com a joves.

Per acabar, no volem desaprofitar la oportunitat que ens dòna aquest espai per fer una crida a tots els joves que volen també treballar pel nostre alliberament social i nacional i per superar els problemes que ens afecten com a joves. Som el present i el futur de Llagostera i del país, i us convidem a formar-ne part!

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres ho podeu fer a través del nostre perfil d’Instagram, @joventllagostera, i de Twitter, @JoventLlagos.