Inici Política i Societat A les teves, a les nostres mans

A les teves, a les nostres mans

1683

Les darreres setmanes hem estat presentant els i les components de la candidatura CUP–Alternativa per Llagostera i hem estat desgranant el nostre programa electoral parlant-vos del poble que volem, d’habitatge, de polítiques socials, d’activació econòmica, d’esports i activitat física, d’educació i cultura, de república catalana, de recuperar sobiranies i remunicipalitzacions, de participació ciutadana o de medi ambient i territori. Ara que arribem al final de la campanya i que ja coneixeu les persones que composen aquesta candidatura i el nostre programa, volem fer unes reflexions finals.

Ha estat una campanya electoral intensa, fruit del treball col·lectiu de totes les persones implicades en aquesta candidatura, aportant el millor d’elles mateixes i dedicant temps i esforços d’una manera d’allò més solidària i fraternal. La campanya ha estat, però, la culminació de tota una feina prèvia de mesos de compartir experiències i discussions que ens han dut a crear un programa ple de propostes per als propers quatre anys, basades en la defensa dels drets socials, la solidaritat, el medi ambient, del dret d’accés a l’habitatge… Volem un poble acollidor on tothom s’hi senti a casa, malgrat ser, potser, a centenars o milers de quilòmetres de la terra on molts dels nostres veïns i veïnes van néixer. I volem que ells i elles participin dia rere dia de la política, que es facin seves les institucions i que no oblidin que és el poble qui mitjançant l’apoderament popular ha de prendre les regnes del seu destí, i que les persones que seran els i les càrrecs electes, només són els seus representants, que els han de governar obeint.

Tant és que algú ens pugui dir que les propostes que portem en el programa són irrealitzables o que són una quimera. Nosaltres no ho creiem. Ans el contrari, pensem que tot allò que diem es realitzable, aplicant-hi esforç, tenacitat, recursos i participació democràtica. Estem disposades a fer-ho, però perquè esdevingui una realitat ens calen mans: les nostres, les vostres, les de tothom qui s’hi senti representat. Perquè volem ser la vostra veu a l’Ajuntament, també la d’aquelles persones que no la tindran el proper 26 de maig, i per això ENS CAL EL VOSTRE VOT.            

Si tu, com nosaltres, vols un increment de la despesa en protecció social, polítiques actives d’habitatge, veritables polítiques d’igualtat, guanyar sobiranies, que Llagostera sigui una vila educativa i participar col·lectivament en la gestió municipal de manera oberta, transparent i democràtica, el 26 de maig vota la candidatura CUP–Alternativa per Llagostera.

SOM MOTOR DE CANVI. ENTREM AMB FORÇA!

pd.- No voldríem acabar aquesta sèrie d’escrits sense fer un agraïment a El Butlletí per cedir-nos, a nosaltres i a tots els altres partits polítics, aquest espai al digital. L’hem aprofitat per presentar-nos i explicar el nostre programa als llagosterencs i les llagosterenques. De fet, som amb diferència la candidatura que més ha aprofitat el vostre oferiment inicial de dues publicacions setmanals.