Inici Entrevistes (4/10) PROMOCIÓ ECONÒMICA. Quines propostes teniu per promocionar el comerç local i...

(4/10) PROMOCIÓ ECONÒMICA. Quines propostes teniu per promocionar el comerç local i la creació de llocs de treball?

2243
Imatge d'arxiu de la 12a Fira del Bolet de Joan Sabater (Diari de Girona).

Junts per Catalunya: Aprofitar els avantatges que ofereix la tecnologia, sumats als valors de confiança i qualitat que ofereix el comerç de proximitat. El pla de dinamització comercial va en aquesta línia. Ajudarem els comerciants amb formació i inversió. Tenim una línia d’ajudes per reformar i obrir locals comercials, crearem una plataforma venda on-line per als comerços i fomentarem campanyes orientades a fidelitzar els visitants atrets pels outlets. Projectes molt avançats que s’han treballat conjuntament amb la Unió de Botiguers, comerciants Llagostera i administracions públiques.

PSC Llagostera: Pel comerç local, volem potenciar-lo, juntament amb el turisme instal·lant a diferents punts del poble panells informatius amb codificació QR, on enllaci a una web i o aplicació on informi a la gent què tenim al poble i on trobar-ho. I per creació de llocs de treball volem crear un viver d’empreses juntament amb coworking, adherir-nos a la Xarxa Gironina Espais dAllotjament Empresarial (http://www.viversgi.cat), facilitant un espai on emprenedors puguin iniciar-se.

ERC Llagostera: Molts llagosterencs marxen fora del poble per treballar. Cal revertir la situació, amb una forta incidència en la vitalitat econòmica i social del poble. Desenvoluparem una zona industrial que permeti instal·lar noves indústries. Respecte al comerç local, de la mà de la Unió de Botiguers, generarem un pla d’incentius per consolidar el comerç actual i fer atractiu el poble per a nous projectes. La recerca de nous espais d’aparcament prop de la zona comercial serà també una prioritat.

Ciudadanos Llagostera: Renovaremos el Passeig Pompeu i Fabra conectándolo con Plaça Catalunya haciéndolo más atractivo para comerciantes y transeúntes. Facilitaremos la inserción de nuevas empresas el el polígono para la creación de nuevo empleo.

CUP-Alternativa per Llagostera: Cal potenciar el comerç local i de proximitat, un sector clau. S’ha de prioritzar en detriment de grans superfícies i franquícies, treballant amb el col·lectiu de botiguers. Alhora, apostem pel producte local i un turisme sostenible amb el territori i les persones. Volem activar econòmicament Llagostera, amb una planificació que prioritzi l’arrelament a l’entorn, el valor afegit, l’impacte social positiu i la sostenibilitat. També és important estar atents als anomenats nous filons d’ocupació.