Llagosterencs arreu del món: Lara Turon

El 2 de maig es celebra el Dia de la Comunitat de Madrid, i, quina millor manera de celebrar-ho que recordant la primera entrevista de la nostra secció “Llagosterencs arreu del món“?

L’entrevista vam fer-li a la Lara Turon fa 8 anys enrere, quan vivia i treballava a Madrid. Des de llavors, tot i passar els anys, molts Butlletins més, comiats i noves incorporacions, estem aquí per mostrar-vos antigues “relíquies” de números passats.

Abans de recordar l’entrevista, volem fer èmfasi amb un petit detall: la Lara ja havia posat de moda el fet de prendre “a relaxing cup of café con leche in Plaza Mayor” abans que l’Ana Botella!

lara

La Lara prenent un cafè a la Plaza Mayor, un dels seus llocs preferits

A continuació, us deixem l’entrevista:

La Lara Turon té 23 anys i ha viscut a la nostra vila des que va néixer. És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universtitat de Girona i actualment treballa com a executiva de comptes a l’empresa de publicitat Young & Rubicam de Madrid, ciutat en la què també resideix. Amb aquesta jove emprenedora que ha decidit iniciar la seva carrera laboral fora del poble comencem aquesta secció de ” El Butlletí”, dedicada precisament a aquells llagosterencs d’arreu.

Com va començar la teva aventura per Madrid? Fa més o menys un any i mig. Vaig acabar la carrera i volia anar a una agència de publicitat coneguda per poder aprendre coses que només s’aprenen amb la pràctica. Les agències grans estan a Madrid i a Barcelona. Sé que acabaré treballant a Barcelona però em venia de gust passar un temps a Madrid i em van ajudar a poder fer-ho, així que vaig aprofitar l’oportunitat!

Com va reaccionar la teva família en saber que havies decidit quedar-te a la capital? Ja s’ho esperaven. Feia temps que els tenia mentalitzats de la meva idea d’anar a Madrid. Pensaven que només passaria sis mesos allà però la cosa s’ha allargat una miqueta … Crec que al principi no els feia tanta gràcia però ara ja han vist que gràcies a “Ryanair” és com si em tinguessin aquí encara!

T’has acostumat ja al ritme frenètic de la ciutat o trobes a faltar el tarannà pausat del poble? M’he adaptat bé. M’agrada sortir de treballar i passar pel carrer Fuencarral per anar a casa i veure que està ple de gent. Madrid és una ciutat però ens certs aspectes em recorda molt a un poble i no he notat molta diferència.

Com se sent una catalana a la capital d’Espanya? De moment molt a gust! La veritat és que les brometes no falten però em tracten molt bé.

Què es el primer que vas aprendre a Madrid? La cultura de les canyes al sortir de la feina!

Què té Madrid que no tingui Llagostera? Agències de publicitat! A part d’això res a envejar eh …

I què agafaries de llagostera i t ‘enduries cap a Madrid? L’Enrenou! Tot i que no crec que els fes massa gràcia el trasllat!

Què és el que més odies de la ciutat? Passejar un dissabte per Gran Via i no tocar de peus a terra de tanta gent que hi ha. Ah! i la bandera gegant que hi ha a la plaça Colón.

Explica’ns alguna anècdota divertida que t’hagi passat per la gran ciutat. Us explicaré la que li fa més gràcia a la meva mare i que sempre explica. Una nit vaig sortir amb unes amigues i van començar a parlar amb un noi que es veu que era molt famós. La veritat és que a mi no em sonava de res així que no vaig poder participar en la conversa des d’un bon principi. Vaig preguntar qui era i em van respondre que era en Paquirrín. Llavors vaig recordar més o menys qui era i per entrar en la conversa i que veiessin que també hi entenia una mica li vaig dir: -Ah! Tu madre es la que canta como una oia!-. Crec que encara riuen de com vaig posar la pota. Per arreglar-ho vaig dir que era catalana i que allà només veia TV3, per això no sabia gaire res de la seva vida …

Sabem que ens véns a veure sovint, però penses tornar a viure definitivament a Catalunya? I tant que tornaré! Potser a Llagostera serà complicat per la feina però a Barcelona és possible. Ara amb tot el tema de la crisi està complicat canviar d’agència però més endavant ho vull intentar.

Deixa un comentari