Qui no corre (o camina), no crema torrons!

37 són les edicions que porta carregades a l’esquena la Cursa de Sant Esteve de Llagostera.

_____

 

 

Enguany, sumant 1250 corredors i caminadors, que s’han animat a cremar els torrons acumulats de totes les festes de Nadal.

Organitzada pel Club Bàsquet Llagostera, la Cursa més popular de Llagostera, aplega seguidors d’arreu de la província de Girona.

Guanyadors

Femení

Paloma Lobera, crac a nivell internacional de les curses de muntanya, va guanyar els 10km de la Sant Esteve amb un temps de 41’17”, pocs minuts darrere dels guanyadors absoluts. Enhorabona!!!
IMG_7433

 

Masculí

Sense abandonar el liderat en cap moment, l’Òscar Carrasco es va proclamar campió de la cursa de 10km de Sant Esteve amb un temps estratosfèric de 34’50”. El seu company de club, Edu Hernández, va arribar només 20 segons darrere seu.

 

IMG_7324

Els nostres campions locals

En Lluís Comas, campió absolut dels 5km, i en Josep Salvatella i la Clara Rusiñol, primers locals dels 10km amb 38′ i 50′ respectivament. Quin planter que tenim al poble!!
IMG_7380

IMG_7592

Voleu quedar com uns campions aquestes festes?

Busqueu-vos a les fotos i compartiu-les amb els vostres amics i familiars per demostrar que sou uns valents, i ja sigui ressacosos o amb la panxa ben plena de torrons, el dia 26 us vau llevar ben d’hora ben d’hora ben d’hora per recòrrer ni més ni menys que 10km!!

Fotografies: © Cristina Puig

 

Cursa de Sant Esteve 2016

Deixa un comentari